Les billets pour cet événement sont épuisés. Mais une foule d'autres expériences et d'événements t'attendent sur Fever, jettes-y un œil !
  • Harry Potter: A Forbidden Forest Experience - Parking
(46)
FEVER EXCLUSIVE

Harry Potter: A Forbidden Forest Experience - Parking

(46)

Mis Harry Potter: A Forbidden Forest Experience niet! Stap in de diepten van donkere bossen en ontdek fantastische dieren en iconische Wizarding World-momenten zoals die als nooit tevoren verlicht werden.

Parkeertickets voor Harry Potter: A Forbidden Forest Experience in Brussel
🎫 Vervoer - Verplichte parkeerplaats voor 1 auto (3€ online of 5€ bij aankoop ter plaatse - Het is ten strengste verboden te parkeren op openbare plaatsen rond het domein Groenenberg, alleen de aangewezen parkeerplaatsen voor het evenement zijn toegestaan. Op ongeoorloofd parkeren staat een boete.)

Er zijn speciale diensten beschikbaar voor groepen van meer dan 30 gasten: gelieve onze website te bezoeken voor meer informatie.

Algemene informatie
📅 Datum: vanaf 5 november (te kiezen bij aankoop)
🕒 Openingstijden: van woensdag t/m zondag, kies je tijdslot in de kalender
📍 Locatie: de indrukwekkende bossen van Kasteel Domein Groenenberg, Kasteelstraat 40, 1750 Lennik
♿ Toegankelijkheid: Ons pad is grotendeels geasfalteerd, maar er is een gedeelte met grind dat moeilijk kan zijn voor een rolstoel om er doorheen te komen. We hebben echter gemotoriseerde stoelen voor volwassenen die gehuurd en gebruikt kunnen worden
🚗 Parkeren: als je van plan bent met de auto te komen, moet je voor je aankomst een plek reserveren, want er is beperkte parkeergelegenheid op het terrein van de locatie.
💰 Er wordt geen contant geld geaccepteerd als betaalmiddel voor parkeren op het terrein - alleen pinnen wordt geaccepteerd.
❓ Gelieve de FAQ’s van deze ervaring hier te raadplegen

WIZARDING WORLD en alle bijbehorende personages en elementen zijn handelsmerken en © & TM van Warner Bros. Entertainment Inc. WB SCHILD: TM & © WBEI. Copyright © JKR (s22)

Comment y aller ?

The Lotte Hotel Sanctuary Grand Ballroom

811 5th Ave, 98104

Me prévenir quand ceci ou une expérience similaire sera disponible